Flavyo – Viata mea (2010)
Pagina 1 din 1
Flavyo – Viata mea (2010)
A doua piesa promo semnata FLAVYO,"VIATA MEA",acum disponibila la download!!!!
Este un promo la urmatorul material(cel mai probabil un E.P.),care va iesi undeva in toamna-iarna si care va beneficia de productii,colaborari si un sound de exceptie.Va fi un material deosebit si diferit de tot ceea ce ati ascultat pana acum,din toate punctele de vedere.Vor urma cateva piese noi,de asemenea promovand acelasi material.Ele nu vor fi incluse pe EP,scopul lor fiind doar promovarea.
Pentru detalii puteti accesa www.flavyo01.blogspot.com, www.myspace.com/mcflavyo, https://www.youtube.com/BigFlavyo, www.flavyo.tk sau mail si Yahoo ID: flavyo_rappa@yahoo.com
Piesa este produsa de Devi:
Cimpoiesu Cristian a.k.a. Devi,(nascut in August 5, 1985) in Arad, Romania, producator, inginer de sunet si DJ.
Produce cu succes orice gen muzical, in particular HipHop, R&B, Reggaeton, Dance, House.
Instrumente muzicale: clapa, sampler, tobe, percutie.
Ocupatie: Compozitor, cantaret, rapper, record producer.
Experienta: 2000 – Prezent
Colaborari: No Mercy, Why Not Band, Daniel’s Band, Flavyo…
Biografie:
In 2000 a participat la diferite concursuri musicale in ramura compozitiilor moderne pe atunci. In 2001 a finalizat albumul nelansat ,,Prima Vraja’’ un gen de Rave & Dance. Pe parcursul anilor de activitate a produs peste 800 de negative. Pe viitor putand fi considerat un pericol pentru industria muzicalaJ. In 2006-2007 a fost inginer de sunet pentru diferitele festivaluri traditionale din Arad. In 2007 si 2009 a urmat colaborarea cu Daniel’s Band live prin tara ca DJ si technician de sunet in studio. In 2008 inginer de sunet la mini spectacole locale ale Jud. Arad. In 2010 colaborarea cu Frentiu Titus – Paul a.k.a. ,,Titi’’ fost membru al trupei Daniel’s Band actual membru al trupei Why Not Band, care a organizat primul workshop de tobe din Arad. In Mai 2010 compozitorul piesei Viata Mea, interpretata Flavyo. In viitor are ca plan colaborarea cu mai multi interpreti, cautarea noilor talente si ridicarea la standarde inalte si comerciale. http://hiphopdinromania.blogspot.com/2010/05/flavyo-viata-mea-2010.html
Subiecte similare
» Neoficial feat. Bella - Tot din Viata mea
» Lansare No Sens - Tinerete fara batranete si Viata fara de moarte Mixtape
» creTzu – Echilibru (2010)
» RECENZII :
» Ad Litteram - Rani cicatrizate (2010)
» Lansare No Sens - Tinerete fara batranete si Viata fara de moarte Mixtape
» creTzu – Echilibru (2010)
» RECENZII :
» Ad Litteram - Rani cicatrizate (2010)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: